Keramiikkastudio Jenni Linnove

 

Jenni Linnoven puhuttelevan linjakas design näkyy hänen käyttökeramiikassaan. Värikkäät kaatimet, kannut ja maljakot tuovat iloa sisustukseen ja ovat todellisia toivelahjoja!

Astiat, kuten teekuppi, muki ja erilaiset kulhot ovat keraamikko Jenni Linnoven muotoiluna paitsi kauniita, myös helppoja käyttää. Muotoilun estetiikka on sopusoinnussa käytettävyyden kanssa. Studion keramiikkatuotteita saa oman myymälän lisäksi muualta Suomesta useilta jälleenmyyjiltä.

Keramiikkastudio on nyt myös facebookissa!

 

Käsi- ja taideteollisuusmyymälä

Keramiikkastudio Jenni Linnoven myymälä työtilan yhteydessä Pohjois-Savon sydämessä Pöljällä tarjoaa käyttökeramiikan lisäksi uniikkiteoksia ja myös muiden paikallisten muotoiluyritysten käsi-ja taideteollisuustuotteita. Valikoimiin kuuluu mm. huovutus- ja punontatöitä, pellava-, puu- ja batikkituotteita sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita Siilinjärven sekä lähikuntien parhailta tekijöiltä.

Onko tulossa tuttavien häät, ystävänpäivä tai muu merkkipäivä? Kun lahjan saaja arvostaa laatua, käsityötä, kotimaisuutta ja paikallisuutta (Pohjois-Savo), on keramiikkastudion myymälä oikea ostospaikka. Pohditaan yhdessä tapa jolla ilahdutat ystävääsi, mistä lahja koostuu, mitä lahjapakkauksesta paljastuu!

 

Lassilassa tapahtuu jatkuvasti. Myymälä on avoinna ja ryhmät vierailevat studiolla, myymälässä ja kursseilla. 

Lassilan Joulu alkaa oikein perinteisellä avauspäivällä 30.11.2019 (klo 10-15), tule mukaan nauttimaan joulun tunnelmasta historiaa huokuvien hirsiseinien suojassa ja tekemään jouluostkset paikallisia tuotteita tarjoavasta Keramiikkastudion myymälästä!

 

Pöljän historiaa esittelevä kutuuripolku avattu kesällä 2013. Lassila on polun yhtenä kohteena.

Tervetuloa lahjamyymälään ympäri vuoden!

   

Keramiikkakurssit

Tule kokemaan inspiraation synty saven parissa lyhytkursseilla! Kurssien sisältö sopii työhyvinvointia edistävään kulttuuritoimintaan tai vaikkapa pikkujouluohjelmaksi.  Esimerkikis Savi soi -kurssilla savi muotoutuu soiviksi astiahuiluiksi, erilaisiksi savipilleiksi osallistujien käsissä. Muki syntyy omalla suunnittelemalla kuvalla tutustuttaessa koristemaalaukseen kurssilla Tuunaa oma muki! Kursseja järjestetään erilaisille yhteisöille sekä yksityisille ryhmille. Katso täältä kurssitarjontaamme!

  

Keramiikkastudio Jenni Linnove vuoden 2008 Pohjois-Savon Taito-käsityöyrittäjä

FinnishSuomiEnglish (UK)